Saturday, September 10, 2011

Molly shopping

Hej!

Hoppas ni har en bra helg! Jag sitter lite i lugn och ro och äter frukost, Molly sover i sin vagn. Hon har det lite jobbigt just nu, sover dåligt på nätterna och är jättegnällig på dagarna. Verkligen inte typiskt för henne!

Vi shoppade ju lite i tisdags och detta är vad vi shoppade till vår lilla Molly:
















Vi köpte lite större storlekar nu så hon kan ha det till nästa vår i Sverige.






























Vi skall åka tillbaka om ett par veckor för då skulle det kommit in mer av vinterkollektionen.
Ha en mysig lördag!

Kramar

Friday, September 9, 2011

Bästa shoppingen!!

Hej!

I tisdags åkte vi till ett shoppingområde som heter Sawgrass Mills. Jag blev såklart helt lyrisk, området är 2,5 miljoner square feet stort och har allt man kan tänka sig och lite till. De flesta märken har sina outlets där, som tex Ralph Lauren, Converse och Gap.
Tur att vi bor nära för det tar tid att vara där, vi hittade massa fint till hela familjen, vill verkligen åka dit igen!


  
  
       



Idag, fredag, skall Jonatan jobba så då får jag och Molly hitta på något mysigt själva, brukar dock bli att Molly somnar ganska tidigt och jag fastnar framför TV:n.
Det finns typ 18 olika "hemmafruprogram" och massa andra godsaker att titta på så uttråkad blir jag nog inte..

Hoppas ni mår bra!
Kramar från oss

Thursday, September 8, 2011

Kommentarer!

Hej!

Det är några som sagt att det inte alltid funkar att kommentera bloggen.. Nu tror jag att det skall gå, lämna gärna en hälsning. Vi blir så glada av att höra från er där hemma!




Molly älskar att ta av sig sina skor och äta på sina skosnören!
Kramar

The Beach

Hej!

Igår hade vi en helt underbar dag! Vi åkte till Fort Lauderdale, till Las Olas som är det största och mest kända området i Fort Lauderdale.
Fort Lauderdale ligger ca en kvart med bil från där vi bor. Las Olas är området i Fort Lauderdale där allt finns, stranden affärerna och restaurangerna. Fort Lauderdale är känt för att vara Usas Venedig, det finns mysiga kanaler överallt och en massa fina båtar.

Vi åt middag på en jättemysig seafood restaurang som var inspirerad av filmen Forest Gump. Hur god mat som helst och väldigt bra service. Molly var så intresserad av några fåglar som gick runt i närheten så vi fick äta i lugn och ro.


     

    
 
   

                             Ha en fin dag!
                                   Kram

Monday, September 5, 2011

Morgonpromenix!

Hej!

Hoppas ni mår bra! Idag vaknade Molly ganska tidigt så vi gick på en liten morgonpromenix. Så himla skönt ute, ca 25 grader redan fast klockan bara är tio.
Men nu längtar vi tills pappa/Jonatan skall vakna så vi kan åka i väg, Jonatan är ledig nu i ett par dagar så då skall vi göra massa roliga saker!






































Ha det bäst!
Kramar

Sunday, September 4, 2011

Titta hon kan stå!

Hej!

Igår kunde vårat lilla bustroll stå och hålla sig i ett bord för första gången. Hon är så stolt, som hon har övat! Idag skall vi bättra på brännan lite då vi har kanon väder. Jonatan är ledig ett par dagar från och med i morgon så då skall vi åka på lite utflykter.
Faster Maria om du vill kontakta oss gör du det bäst via skype.






















Kramar!