Saturday, October 1, 2011

Goda middagar och mys!

Hej!

Nu när mina föräldar är på besök så har vi varit ute och ätit massa gott!! Innan de kom så har vi tränat och varit duktiga så nu känns det som vi är värda lite lyx!
Molly är så duktig när man är på restaurang är glad och charmar alla den lilla plutten.. Förresten så kan hon säga hej nu, jättesött.




















































Molly börjar bli bättre från sitt livs tredje förskylding, jösses vad länge de är förskylda..Men äntligen på bättringsvägen!

Hoppas ni mår bra!
Kram på er!

Friday, September 30, 2011

Kärt återseende!

Hej!

I onsdags kom mina föräldrar på besök, så roligt! Vi satt uppe länge på kvällen, pratade, åt ost och kex och drack lite vin på altanen.
På torsdagen åkte vi in till Fort Lauderdale, som också kallas USA:S Venidig för att åka med en båtutflykt på kanalerna. Världens största Yacht Marina ligger där, helt galet vilka båtar.. På kanalerna kunde man se en massa fina hus. Vi såg även huset där de spelade in Miami vice, de kallar det Bachelor house då hela huset är en etta!!





















Miami vice huset!








 







Ha det så fint!
Kramar 

 


Tuesday, September 27, 2011

Sötsak och finbesök!

Hej!

I morgon får vi finbesök, då mina föräldrar kommer och hälsar på. Skall bli jättekul, vi skall hitta på massa roliga saker. Men också bara umgås och ha det mysigt. Hört det skall vara fint väder hemma i veckan, skönt för er! Undrar vad pappa skall gilla vädret här över, 30 grader är ju inte riktigt hans grej egentligen, men skönt att det finns bra ac.

Molly har fått en sån söt liten vinterjacka! Vi köpte lite större, och den känns så stor. Men nu är hon utrustad när vi kommer tillbaka till iskylan i Sverige..

Ha en fin tisdag!
Kram





Monday, September 26, 2011

Vårt hus!

Hej!
Vi har det helt underbart här, men det känns också så kul för när vi kommer hem är vårt hus nästan klart!!
Idag har vi lite sjukstuga här, Molly är förskyld. Vet inte om det är tänderna som spökar då hon är lite gnällig..
Hoppas älsklingen blir bra snart!
















Ha en fin måndag!
Kramar

Sunday, September 25, 2011

Premiär för Lekplatsen!

Hej!

Idag på vår morgonpromenad gick vi till lekplatsen,det tyckte Molly var jätteroligt! Första gången hon gungade och först gången hon åt sand.

Påväg till lekplatsen!






























































































Ha en fin söndag!
Kramar