Saturday, September 17, 2011

Håret!

Hej!

Jag var ju och klippte mig i förrgår och jag är inte den som förändrar mycket när det gäller hår.. Särskilt inte när jag inte känner frisören! Men han var ganska bestämd med att jag skulle klippa upp håret så det gjorde jag.  han var sjukt snabb och effektiv, så jag blev lite orolig men det blev helt ok även om jag tyckte slingorna såg rosa ut först..

Här är håret inte stylat så snajsigt som han gjorde det.. Jag hinner inte blåsa håret och rulla hit och dit med nån speciell särskilt bra borste, så nu hänger det mest rakt ned.












































Idag när vi var på köpcentrat var det en tjej som jobbade för något företag som frågade om vi ville att vår lilla tjej skulle vara barnmodell.. Jag tackade nej men blev såklart lite stolt ändå..

Vår lilla blomma!!

























Ha en fin söndag!
Kramis

Grattis lilla Elsa på dopdagen!

Hej!

Idag känns det lite sorgligt att inte vara hemma då Mollys lilla kusin Elsa döps, känns så tråkigt att inte vara med. Vi tänker dock på dig lilla hjärtat!
Elsa är ganska precis 3,5 månad yngre än Molly, hon är en supersöt liten tjej som är så glad och go! Speciellt när hon ser barbapappa.. Ni kan tänka er vad roligt de små tjejerna kommer ha i tillsammans om ett tag lilla Elsa och Molly. Så har de ju kusinerna Ella, Daniel och Christopher också men de är ju lite äldre än småtjejerna så de kommer bli idoler som de kommer avguda och springa efter..
Vi tänker på dig idag lilla Elsa gumman och hoppas att du får ett fint dop!


lånad dopbild!



Ha en fin Lördag!
Kramar

Thursday, September 15, 2011

Grattis Molly 8 månader!

Hej!

I dag fyller vårt lilla underverk åtta månader, fattar inte hur fort det har gått. Hon som var så pyttig har blivit en jätteglad go tjej med knubbiga lår.
Molly vi tycker du är bäst!
.
Här Molly ett par dagar gammal

















Här Är Molly nästan 8 månader.






Ha en bra dag!
Kramar









Wednesday, September 14, 2011

Egen säng!!

Hej!

Vi har haft problem att hitta en bra prisvärd säng till Molly, som hon skall ha de få månaderna då vi är här. Men i går när vi träffade andra svenskar som bor i Fort Lauderdale så råkade Maria, en jättegullig tjej ha en resesäng i sin bil som vi får låna under vår tid här, så himla bra.

Molly i sin säng, skönt för oss alla att hon har sin egna säng!





















Molly i sin nya pyjamas som hon fått av sin snälla pappa!




























I dag har vi varit och ätit middag på ett grymt bra ställe som heter Cheesecake Factory, så god mat.
Jonatan åt en god veggie burgare och jag åt en god fiskrätt. Molly var i sitt esse, jätteglad och charmade alla!
I dag har jag också fått en ny frisyr, så skönt att få klippa och slinga mitt slitna hår..Blev väldigt bra faktiskt, var lite orolig först men det blev bra.

Hoppas ni har det bra!
Kramar från oss!

Sunday, September 11, 2011

Utvecklingsfas!

Hej!

Vår lilla tjej går igenom sin värsta utvecklingsfas hittills, enligt boken växa och upptäcka världen så är har hon kommit till en fas som kallas kategorivärlden. "Hon vet att vissa saker, upplevelser och idéer hör samman i kategorier"
Hon är snart åtta månader och det händer väldigt mycket just nu, hon är mer klängig, rivs och nyps om hon inte får uppmärksamhet. Och hon kryper hur fort som helst.. Jag har gjort i ordning en lekmatta, eftersom det är så hårt golv här men hon vill såklart hellre vara där hon inte skall..
Fast vi tycker hon är härligast i världen ändå!!








































































Ha en fin Söndag!
Kramar