Saturday, October 15, 2011

På grönbete!

Hej!

Hoppas ni haft en fin helg! Molly har fått vara ute och leka i gräset lite, det gillade hon! Hon satt först helt tyst och bara kände på det. Såg nästan lite allvarlig ut, men sedan så släppte hon loss. Gillade att prova mammas hatt.









































































Kram kram

Nio månader idag!

Hej på er!

I dag blir vår lilla skatt nio månader! Molly är den finaste lilla tjej man kan få! Och allt detta kan hon nu vid nio månaders ålder göra:

*Gå själv runt ett bord
*Stå en liten stund själv
*Vinka, ( ibland, oftast gör hon det till lampan)
*Säga något som låter som hej hej, titta, dada, papapa, a dä
*High five, på sitt sätt dock
*Dricka själv ur nappflaskan
*Pussas, återigen ibland..
Och andra massa saker kan den lilla människan redan göra, fattar inte hur fort tiden går...

Molly vi avgudar dig, bara så du vet! Molly har en stor passion redan och det är skor!

HA EN FIN LÖRDAG!
KRAM FRÅN OSS

Thursday, October 13, 2011

Social och nyfiken!

Hej!

Vi har fått en väldigt liten social tjej, vilket kanske inte är så konstigt eftersom både jag och jonatan är ganska sociala bägge två..Vi har fått låna boken "Växa och upptäcka världen" av min vän Maria och utvecklingsfaserna har stämt otroligt bra på Molly. Förutom nu på en punkt, det står i boken att runt 8-9 månader blir de skygga för främlingar. Nope inte Molly, tvärtom..
I går när vi var på restaurang ville hon gå till alla, hon viftade med armarna mot sevitrisen och gav sig inte tills servitrisen lyfte upp henne.
Känns bra att hon är trygg hos andra trots att hon nästan bara umgåtts med mig och Jonatan de sista månaderna.




Ha en fin kväll!
Kram

Tuesday, October 11, 2011

Underbar tisdag!

Hej!

Vi har haft den bästa tisdagen någonsin! Vi har världens bästa och längsta strandpromenad 20 min i från oss, helt underbar! Ingen trafik, liveband och avslappnade människor överallt!
Vi åt lite grekiskt och en stor ben & Jerry´s glass till efterätt...






Vår lilla tjej! Vi älskar dig!


Molly fått span på en duva, Molly älskar fåglar!


Vår "lilla" dessert!!






Ha det fint!!
Kramar


Monday, October 10, 2011

Solsken!

Hej!

Idag är vädret bättre och så även humöret.. Jonatan har spelat en tunering idag på dagen så jag och Molly har busat och tagit det lugnt här hemma.
Innan har det varit för varmt för Molly att vara ute mitt på dagen men nu är det något svalare så när Molly skulle ha sin lilla nap så passade vi på att gå bort till poolen. Molly sov i skuggan drygt en halvtimme, så mamman kunde njuta av solen, skönt!!!


Har läst ut Denise Rubergs nya bok, ganska bra men också rätt snuskig...Pellegrino är förövrigt min favorit just nu när jag dragit in på coca cola konsumtionen..























Hoppas ni har det bra!
Kram  

Sunday, October 9, 2011

Tropiskt regn och sur liten tjej!

Hej!

Hoppas ni mår bra! Vi har det bra förutom tropiskstorm och regn vilka har kommit till följd av orkanen Philippe, som härjar ute på atlanten.
De två senaste dagarna har vi därför fått hålla oss inne, vi tycker det har varit lite mysigt ändå.. Har gjort hemmagjord pizza spelat kort och bara latat oss. Lilla gumman som förövrigt fortfarande inte fått någon tand, tycker dock att det bör hända något nu.. Lite sur och rastlös är hon idag, hon älskar att var ute.

Men nu ser vi lite sol så skall nog passa på att gå ut en stund innan ovädret återvänder som det skulle göra till kvällen.























Hon är så söt när hon tjurar och rynkar på näsan sådär!

Ha en mysig söndagskväll!

Kramar