Thursday, November 3, 2011

Bye bye!

Hej!

Nu närmar vi oss slutet av vår resa, vi har haft det så himla bra här så det känns lite vemodigt att lämna! Också skönt att komma hem såklart. Men än finns lite tid kvar och under den tiden kommer vi blandannat få besök av vår fina vänner Lisa & Henrik. Känner att jag eller vi bara skall njuta av vår sista tid här. Så detta är vårt sista inlägg, tack ni som följt oss!


















Kram från oss, ( galna familjen)

Tuesday, November 1, 2011

Halloween!

Hej!

Igår fick vi många härliga besök av godistörstande utklädda barn! Molly hade ingen kostym men fick ha orange färg på tröjan dagen till ära. Nu har Jonatans föräldrar åkt så nu har "vardagen" återfunnit sig.
Nu skall vi snart åka och handla, Jonatan skall klippa sig och vi behöver också leta efter en ny barnstol till Molly då hennes babyskydd börjar bli lite liten för henne.

 Våra grannar!





































Kram från oss!

Monday, October 31, 2011

Tropisk storm och italienskt!

Hej!

Igår kväll åkte vi in till Fort Lauderdale och åt middag på en jättegod italiensk restaurang. Det var sista kvällen här med Jonatans föräldrar.
De har haft tur med vädret förutom igår, då det vände och blåste upp till världens storm! Jag tycker det är lite mysigt ibland att få ett par dagar då vädret är lite sämre,då man får en anldning till att vara innomhus! Fast bara några dar sedan får det gärna bli fint igen..
Nu skall vi snart åka ut till flygplatsen, så fort en vecka går! I dag är det Halloween här så vi får se om det kommer några spöken hit och busar med oss.


















Ha en fin kväll!